Behandlingar

Konsultation

På förekommen anledning tar jag betalt för konsultation men den avgiften dras av när du betalar din behandling.

Om du vill diskutera och få mer information kring klinikens behandlingar och vad som passar bäst för dig bokar du en konsultation. Vi kommer gemensamt fram till lämpligast behandling för dig och du får ett kostnadsförslag vid besöket.

Boka tid

Botoxbehandling

Botox och dess syskon i botulinum-familjen Vistabel, Azzalure och Dysport är beprövade läkemedel som på ett mycket effektivt sätt kan minska vissa typer av rynkor. Botox fungerar genom att blockera nervimpulser till musklerna och därmed veckar sig inte huden hela tiden och beroende på hur djupa veck som finns så slätas huden ut. Botox har effekt i ca 3-4 månader därefter återfår musklerna sina naturliga aktivitet.
Läs mer

Boka tid

Fillerbehandling

Det finns många företag som tillverkar fillers vilket gör att det finns många olika fillerprodukter på marknaden. De olika konstgjorda fillerprodukterna framställs på olika sätt och har därför olika egenskaper. I första hand skiljer de sig åt i fråga om tjocklek och konsistens. Detta ger dem olika användningsområden och behandlingsresultat.
Läs mer

Boka tid

Profhilobehandling

Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.
Läs mer

Boka tid

Kärlsklerosering av ådernät med Aethoxysklerol

Ådernät är vanligt, ända upp till 85 % av alla människor har ådernät och det är lika vanligt hos kvinnor som hos män.
Läs mer

Boka tid

Microneedling med Filorga NCTF-cocktail

Microneedling är en behandling där man gör små mikroskopiska nålstick i huden för att föryngra, släta ut, stimulera nytt kollagen och även behandla ärr.
Läs mer

Boka tid