Om företaget

Jag som är ägare och behandlare på Dr Britt Estetik heter Britt Ernberg och är legitimerad läkare sedan 2012 samt Specialist i Allmänmedicin sedan 2017.
Jag har varit en del av en franchisekedja inom estetisk medicin där jag drivit en klinik i Uppsala under 5 år som klinikchef och behandlar. Fr o m Juni 2019 driver jag en egen klinik i Uppsala under eget varumärke, Dr Britt Estetik.

Patientförsäkring & Certifikat

Jag utbildar mig kontinuerligt inom estetisk medicin både på privata kurser samt även produktspecifika utbildningar. Min drivkraft är framförallt säkra behandlingar och naturliga resultat. Mitt mål efter en behandling hos mig är att du både ser och känner dig piggare och fräschare!
Självklart är jag certifierad enligt Estetiska injektionsrådet samt har patientförsäkring enligt Säker klinik. Allt för din trygghet som kund hos mig.

Frågor & bokningar

Om du har några frågor är du alltid välkommen att boka in en konsultation eller ringa, skriva SMS eller e-mail.
Då jag arbetar på vårdcentral som läkare på dagarna kan det vara svårt att nå mig via telefon dagtid men jag svarar alltid på SMS och e-mail så snart jag kan och försöker alltid ringa tillbaka så snart jag kan.
Hjärtligt Välkommen!

Lovely